Luận Giải Dần Thân Tỵ Hợi Tứ Hành Xung

A e dini se Tigri, Trupi, Gjarpri dhe Derri janë katër kafshët e zodiakut që i përkasin grupit të katër elementëve? Kjo do të thotë se këto 4 kafshë kanë një marrëdhënie konfliktuale me njëra-tjetrën në jetë, duke ndikuar në fatin dhe dashurinë. Pra, si të harmonizohet dhe neutralizohet? Pak nga pak, Katër Elementet e Derrit janë përreth Kjo? Le të Blerje Ndiqni artikullin më poshtë për më shumë detaje.

Cilat janë katër elementët e vitit të derrit?
Cilat janë katër elementët e vitit të derrit?

I. Koncepti i feng shui Tam Hop – Cili është impulsi kryesor?

Tre Kombinime Feng Shui – Katër Elementet janë dy koncepte që lidhen me marrëdhënien midis 12 kafshëve në jetë.

1. Çfarë është një treshe?

Treshja është një treshe kafshësh me karakteristika të ngjashme të personalitetit dhe fatit. Ata krijojnë harmoni dhe komoditet në punë dhe e duan martesën. Midis 12 kafshëve të zodiakut, ekzistojnë 4 grupe treshe:

 • Tre Elementet e Ujit: Trupi – Miu – I hollë
 • Triada e zjarrit: Tigër – Kali – Qen
 • Trekëndëshi i drurit: Derr – Lepuri – Mui
 • Lidhje metalike: Gjarpër – Gjel – Ka
gradualisht xheloz për katër elementët përreth
Triada i referohet treshes së kafshëve të zodiakut që janë të pajtueshme me njëra-tjetrën

Njerëzit e së njëjtës grupmoshë në të njëjtën treshe shpesh kanë të njëjtat qëllime, ideale dhe interesa në jetë. Ata do të mbështesin dhe ndihmojnë që të rriten së bashku në punë. Në martesën e dashurisë, ata janë çifte harmonike, që kompensojnë njëri-tjetrin, jetojnë së bashku të lumtur dhe komod, me shumë mundësi zhvillimi.

2. Çfarë është kuarteti i impulseve? A është e lumtur familja me katër elementët?

Katër elementë të pulsit i referohen katër shenjave të zodiakut që kanë personalitete të kundërta dhe të kundërta, duke shkaktuar konflikte dhe vështirësi në fat, shëndet dhe fat. Në 12 shenjat e zodiakut, ekzistojnë 3 grupe me katër elementë:

 • Tiger – Trupi – Gjarpër – Derr
 • Dragoi – Qeni – Kau – Mui
 • Miu – Kali – Lepuri – Gjeli
gradualisht xheloz për katër elementët përreth
Katër elementët e zodiakut i referohen katër kafshëve që janë në konflikt me njëra-tjetrën, zakonisht duke u bërë gradualisht xheloze për katër elementët

Familjet me një grup prej katër impulsesh shpesh janë të pakënaqura, thyhen lehtësisht, kanë një karrierë të paqëndrueshme dhe kanë shumë probleme me fëmijët e tyre. Kur marrëdhëniet tuaja i përkasin katër elementëve, sigurisht që do të ketë shumë konflikte, grindje familjare dhe ndarje.

Shiko me shume: Çfarë është një treshe katërkëndore? Mosha e pajtueshmërisë dhe mosbindjes së 12 kafshëve të zodiakut

II. Katër Elementet e Tigrit – Trupi – Gjarpër – Derr

Katër elementët e Tigrit – Trupit – Gjarpërit – Derrit janë një nga tre grupet e katër elementëve në 12 shenjat e zodiakut. Ky është një grup me personalitete të kundërta, duke shkaktuar konflikte dhe vështirësi në fat, shëndet dhe fat. Bazuar në Konventën e Pesë Elementeve të Can Chi, është e mundur të përcaktohet:

 • I përket elementit të drurit
 • I përket Kim
 • Gjarpri i përket elementit të Zjarrit
 • Derri i përket elementit të Ujit
Katër Elementet e Dan Than Ty Pig
Pak nga pak, Katër Elementet e Derrit janë përreth

Sipas marrëdhënies së kundërt në pesë elementët, Druri takon Tokën, Toka takohet me Ujin, Uji takohet me Zjarrin, Zjarri takon Kimin dhe Metali takon Drurin. Në Vitin e Majmunit, Katër Veprat e Derrit, kemi:

 • Dan (Moc) gdhend Than (Kim)
 • Trupi (Kim) Gjarpër i gdhendur (Zjarri)
 • Gjarpri (zjarri) gdhendja e derrit (Uji)
 • Gdhendja e derrit (ujë) Dan (Dru)

Kjo tregon konfliktin dhe mosmarrëveshjen midis këtyre katër kafshëve sipas ligjit të pesë elementëve. Në feng shui, shmangia e këtyre konflikteve është e rëndësishme për të ndihmuar në sjelljen e stabilitetit, mirëqenies dhe suksesit në jetë.

Tham Khảo Thêm:  Nên Mua Ổ Cứng Di Động Nào Tốt Nhất Hiện Nay (Top 2022), Cách Chọn Ổ Cứng Phù Hợp Nhu Cầu

III. Si të neutralizoni katër elementët e Dan Than Ty Pig

Për të shmangur kontradiktat dhe mosmarrëveshjet rreth konceptit të jetës së kafshëve të zodiakut në Zodiak, njerëzit shpesh gjejnë mënyra për të zgjidhur konfliktet për të sjellë fat të mirë dhe për të neutralizuar fatin e keq përreth. Pra, cilat janë ato zgjidhje?

1. Shpërndani konfliktin e viteve të Tigrit dhe Majmunit

Dashuria, martesa në vitin e Tigrit dhe Majmunit

Shenja e zodiakut Wood është e gdhendur me trupin e Kim-it, ndaj dashuria dhe martesa mes njerëzve të këtyre dy viteve shpesh përballet me shumë vështirësi dhe grindje për shkak të konflikteve dhe kontradiktave në personalitet, pikëpamje për jetën dhe fatin.pesë elementë. Përveç kësaj, pika e përbashkët e të dyjave është kokëfortësia dhe dëshira për të drejtuar të tjerët. Prandaj, kontradikta që ndodh midis këtyre dy kafshëve nuk është e vështirë të shihet.

Shpërndani konfliktin e Tigrit dhe Majmunit në dashuri dhe martesë
Shpërndani konfliktin e Tigrit dhe Majmunit në dashuri dhe martesë

Për të zgjidhur konfliktet në dashuri dhe martesë të vitit të Tigrit dhe Majmunit, mund të zbatoni masat e mëposhtme:

 • Të kesh fëmijë në të njëjtën moshë si prindër për të zgjidhur konfliktet: Çdo konflikt ka një ndërmjetës për të zgjidhur. Për shembull, viti i Tigrit mund të lindë një fëmijë të vitit të Gjarprit ose të Derrit, viti i Majmunit mund të lindë një fëmijë të vitit të Miut ose të Kalit.
 • Kuptimi i personaliteteve të forta dhe tërheqëse të njëri-tjetrit: Tigri dhe Majmuni janë të dy njerëz me energji të bollshme, duan aventurën dhe zbulimin. Ata duhet të respektojnë interesat dhe liritë e njëri-tjetrit, jo të detyrojnë apo detyrojnë njëri-tjetrin.
 • Zgjidhni drejtimin e duhur: Tigri është i përshtatshëm për drejtimin Lindor ose Juglindor. Epoka e majmunit është në drejtim të perëndimit ose veriperëndimit. Ju mund të zgjidhni drejtimin e shtëpisë, dhomës së gjumit, tavolinës që është i përshtatshëm për moshën tuaj ose të zgjidhni drejtimin e përgjithshëm të Veriut ose Jugut.

Shihni më shumë: Drejtimi i shtëpisë së Feng Shui i sjell pronarit pasuri dhe prosperitet

Të bësh biznes midis Tigerit dhe Majmunit

Të bësh biznes midis viteve të Tigrit dhe Majmunit gjithashtu shpesh has shumë vështirësi, konflikte dhe dështime për shkak të konflikteve dhe kontradiktave në karakteristikat e personalitetit dhe idealet e jetës.

Zgjidhja e konfliktit të viteve të Tigrit dhe Majmunit në biznes
Zgjidhja e konfliktit të viteve të Tigrit dhe Majmunit në biznes

Për të zgjidhur konfliktet në biznes në vitin e Tigrit dhe Majmunit, mund të zbatoni masat e mëposhtme:

 • Zgjidhni të tjerët për të punuar së bashku për të balancuar energjinë.
 • Përdorni pemë feng shui, feng shui sims, etj. për të zgjidhur konfliktet.
 • Veshja e sendeve feng shui rrit intensitetin e harmonisë në marrëdhënie. Për shembull, Tigri mund të veshë një byzylyk prej druri me zezak ose verr për të rritur fatin dhe komoditetin në punë. Majmuni mund të veshë një byzylyk prej guri oniksi ose kuarci për të rritur inteligjencën dhe njohuritë në biznes.
 • Gjeni zonat që korrespondojnë me zodiakun dhe forcojeni atë vend me elementë të ndërsjellë për të hapur një dyqan ose një vend pune. Për shembull, njerëzit e Tigrave janë të përshtatshëm për vendet me pamje nga Lindja ose Juglindja, ndërsa njerëzit e majmunëve janë të përshtatshëm për vendet me pamje nga perëndimi ose veriperëndimi. Mënyra më e mirë është të forconi dritat në këto drejtime për të balancuar energjinë e Tigrit dhe Trupit.
Tham Khảo Thêm:  Dung lượng pin iPhone 4s

Ju mund të jeni të interesuar: Çfarë është pulsi gjashtëkëndor? Si të zgjidhni pulsin e detajuar të pulsit dhe çfarë duhet të dini

2. Zgjidhja e konfliktit mes viteve të Gjarprit dhe Derrit

Dashuria dhe martesa në epokën e Gjarprit – Derrit

Ngjashëm me majmunin dhe tigrin, dashuria dhe martesa midis viteve të Gjarprit dhe Derrit gjithashtu përballen me shumë vështirësi kur ka dallime dhe të kundërta në personalitet dhe fat. Mosha e gjarprit, zjarrit dhe e derrit, shenjës së ujit, kjo tregon se të dy kanë personalitete konservatore dhe të mbyllura. dhe nuk ju pëlqen të dëgjojnë mendimet e njerëzve të tjerë që çojnë në konflikt dhe ndarje.

.

Zgjidhja e konfliktit mes viteve të Gjarprit dhe Derrit në dashuri dhe martesë
Zgjidhja e konfliktit mes viteve të Gjarprit dhe Derrit në dashuri dhe martesë

Për të zgjidhur konfliktet në dashuri dhe martesën e vitit të Gjarprit dhe Derrit, mund të zbatoni masat e mëposhtme:

 • Kuptimi dhe mirëkuptimi: Për të zgjidhur konfliktet, të dy duhet të përpiqen të kuptojnë dhe të simpatizojnë njëri-tjetrin. Kjo është gjëja më e rëndësishme për të ndërtuar një marrëdhënie të qëndrueshme.
 • Feng Shui: Zbatoni parimet e feng shui-t në strukturën e shtëpisë, zgjidhni ngjyrat dhe artikujt e duhur për të zgjidhur konfliktet dhe për të rritur lumturinë familjare.
 • Ndërveprimi me pesë elementët: Mësoni rreth pesë elementeve dhe përdorni ato për të balancuar dhe mbështetur një marrëdhënie. Për shembull, nëse viti i Gjarprit i përket elementit Zjarri dhe mosha e Derrit i përket elementit Uji, gjeni një mënyrë për të kombinuar elementin e Tokës për të zgjidhur konfliktin.
 • Respekti dhe rendimenti: Në një marrëdhënie, të dy duhet të mësojnë të respektojnë dhe t’i nënshtrohen njëri-tjetrit për të reduktuar konfliktin dhe për të krijuar harmoni.
 • Pjesëmarrja në aktivitete të përbashkëta: Bashkimi në aktivitete dhe interesa të përbashkëta ndihmon në forcimin e lidhjeve, duke krijuar mundësi për mirëkuptim dhe respekt të ndërsjellë.

Shihni më shumë: Sugjerime me ngjyra për shtëpi të bukura dhe Feng Shui 2-katëshe për pronarët e shtëpive të fatit

Zgjidhja e konflikteve në biznes në epokën e Gjarprit dhe Derrit

gradualisht xheloz për katër elementët përreth
Zgjidheni konfliktin midis Gjarprit dhe Derrit

Për të zgjidhur konfliktet në biznes në vitin e Gjarprit dhe Derrit, mund të zbatoni masat e mëposhtme:

 • Koordinimi i aftësive: Përfitoni nga aftësia e secilës kafshë për të maksimizuar aftësitë në biznes. Viti i Gjarprit ka aftësinë për të vëzhguar dhe vlerësuar, ndërsa viti i derrit është i mirë në shoqërimin dhe ndërtimin e marrëdhënieve. Kombinimi i këtyre dy cilësive do të krijojë forcë totale.
 • Përfitoni nga prosperiteti: Mësoni rreth prosperitetit të tilla si ngjyrat, drejtimet dhe artikujt e Gjarprit dhe Derrit 2 vjeçar dhe zbatojini ato në paraqitjen e vendit të punës dhe zyrës për të rritur vitalitetin dhe fatin.
 • Zgjidhni ditët dhe orët e punës: Zgjidhni ditë dhe orë të mira që janë të përshtatshme për të dyja kafshët për të kryer aktivitete të rëndësishme pune si takime, nënshkrimi i një kontrate, ceremoni hapjeje, etj.
gradualisht xheloz për katër elementët përreth
Zgjidhja e konflikteve në biznes midis Gjarprit dhe Derrit
 • Bashkëpunimi me një partner në praktikën plotësuese do të ndihmojë në zgjidhjen e konfliktit midis Gjarprit dhe Derrit. Për shembull, nëse mosha e Gjarprit është në elementin Dru dhe mosha e Derrit është në elementin e Ujit, gjeni një partner në elementin e elementit Tokë.
 • Komunikimi dhe zgjidhja e konflikteve: Kur ka një konflikt në biznes, është e nevojshme të qetësohet dhe të zgjidhet konflikti duke komunikuar dhe diskutuar për të gjetur një zgjidhje të arsyeshme.
 • Ndani përgjegjësitë: Ndani punën dhe përgjegjësitë në mënyrë të përshtatshme midis vitit të Gjarprit dhe Derrit për të siguruar që të dy mund të promovojnë aftësitë e tyre pa ndikuar nga konflikti në efikasitetin e punës.
Tham Khảo Thêm:  Cách sạc pin điện thoại mới đúng cách và hiệu quả

Duke zbatuar metodat e mësipërme, ju mund të zgjidhni konfliktet midis viteve të Gjarprit dhe Derrit në të bërit biznes, duke e bërë punën tuaj më të lehtë dhe duke arritur rezultate më të mira.

Shihni gjithashtu: Çfarë është pulsi gjashtëkëndor? Si të zgjidhni pulsin e detajuar të pulsit dhe çfarë duhet të dini

IV. Në familje ka katër elementë, çfarë duhet bërë?

Në familje ka katër impulse që mund të shkaktojnë shumë konflikte, vështirësi dhe mosmarrëveshje në marrëdhënie. Për të neutralizuar katër impulset në familje, mund të zbatoni disa nga masat e mëposhtme:

 • Ndryshimi i vendosjes së mobiljeve: Vendosja e mobiljeve mund të ketë një efekt të rëndësishëm në katër elementët në shtëpi. Ju mund t’i referoheni metodave të feng shui për të gjetur vendndodhjen e duhur për mobiljet dhe mobiljet në shtëpi.
 • Përdorni artikuj feng shui: Artikujt feng shui kanë efektin e balancimit të energjisë, duke sjellë fat dhe harmoni në familje. Ju mund të zgjidhni artikuj feng shui që janë të përshtatshëm për moshën tuaj ose me pesë elementët tuaj. Për shembull, mund të vishni një byzylyk prej druri me zezak ose verr për të rritur fatin dhe komoditetin në punë.
Shpërndani katër elementët në familje
Shpërndani katër elementët në familje
 • Lindja në përputhje me moshën e prindërve: Lindja është një nga mënyrat më efektive për të neutralizuar katër impulset. Ju mund të zgjidhni vitin e lindjes së fëmijës tuaj në mënyrë që të përputhet me moshën e prindërve tuaj ose të mos bie ndesh me prindërit tuaj. Për shembull, nëse i përkisni grupit të Tigrave, Gjarpërinjve, Derrave dhe Gjelit, mund të lindni në vitin e Miut, Kalit, Lepurit ose Gjelit.
 • Respekti dhe rendimenti: Për të ruajtur harmoninë dhe paqen në familje, është e rëndësishme që të dëgjoni dhe ndani ndjenjat tuaja me të dashurit tuaj, mos e detyroni ose kritikoni personin tjetër për shkak të ndryshimeve në jetën familjare, personalitetit ose pikëpamjes për jetën. . Nëse ka dashuri dhe besim, katër elementët e impulsit mund të bëhen gjithashtu një treshe.

Shihni më shumë: A është mirë të ndërtosh një shtëpi në vitin 2023? Zgjidhje standarde feng shui

V. Përfundim

Shpresoj se informacioni i mësipërm ju ka ndihmuar të keni një pamje më të detajuar Gradualisht Than Ty Pig Four vepron përreth çfarë është, dhe çështjet që lidhen me zgjidhjen e konflikteve dhe sjelljen e gjërave të mira në dashuri dhe biznes. Vizitoni shpesh Muaban.net për të përditësuar më shumë artikuj duke shkëmbyer përvoja, këshilla si dhe postime blejnë dhe shesin pasuri të paluajtshmegjej pune, blej e shet makina, motoçikleta, ..

Shiko më shumë:

Related Posts

Năm 2024 Là Năm Gì, Mệnh Gì Và Hợp Với Tuổi Nào?

Theo phong thủy, vạn vật trên đời đều có sinh mệnh, chúng ảnh hưởng đến gia đạo, sự nghiệp và vận mệnh của mỗi người. Vì thế…

Ngày Nguyệt Kỵ Là Gì? Những Lưu ý Cần Biết Vào Ngày Này

Năm mới Nó được coi là một trong những ngày tồi tệ nhất trong năm. Vì vậy, có rất nhiều điều không nên làm trong ngày này…

Những Nốt Ruồi May Mắn Không Nên Xoá. 10 Nốt Ruồi Phú Quý

Có thể bạn chưa biết rằng chúng ta có thể dựa vào vị trí của nốt ruồi trên cơ thể để đoán biết số phận của một…

Cằm Chẻ Nữ Thể Hiện điều Gì? Con Gái Cằm Chẻ Là đẹp Hay Xấu?

Cằm chẻ là một đặc điểm nổi bật trên khuôn mặt của nhiều người, đặc biệt là chị em phụ nữ. Cằm chẻ có thể do di…

Cằm Chẻ Nam Thể Hiện Gì Về Tướng Vận?

bạn có biết nam giới cằm chẻ Liệu nó có ý nghĩa? Theo nhân tướng học, đây là tướng mạo tốt, đại diện cho sự mạnh mẽ,…

Trong Phong Thủy Tuổi Nhâm Tuất Hợp Màu Gì?

Mỗi màu sắc khác nhau sẽ ẩn chứa một nguồn năng lượng và liên quan đến vận mệnh của con người. Vì vậy mọi người Tuổi Nhâm…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *